искам да питам за някакви бой ли спрей ,защото предният капак ми в някакви дупки колата ми е сива ,за драскотините не ме грижа а за тези дупките с какво да ги запьлня
Известие
Collapse
No announcement yet.
премахване на драскотини и дупки
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Galeano Покажи съобщениеКакто го описваш колега се страхувам ,че без пребоядисване няма да стане.Виж, драскотините ги оправих с обикновена полирпаста от Практикер и полираща машинка ( с кече).
...
155 1,6 TS 16V `96
166 2,4 JTD `99
147 1,9 JTDm 8V `07
Comment
-
Първоначално публикувано от endeavour Покажи съобщение... а ако не ти се плаща за пребоядисване,поръчваш си някъде да ти направят 50 или 100 грама от твоята боя ( обикновено номера го пише отвътре на капака на багажника) и си запълваш следите от камъчета,докато събереш парите за боядисване. Аз ги събирам вече пета годинаВиж, драскотините ги оправих с обикновена полирпаста от Практикер и полираща машинка ( с кече).
В зависимост това колко те дразнят драскотините.
Аз лично не бих си усложнявал живота за няколко драскотинки или точици.sigpic Alfasud/156 1.8ex
156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6
Comment
-
Първоначално публикувано от endeavour Покажи съобщение... а ако не ти се плаща за пребоядисване,поръчваш си някъде да ти направят 50 или 100 грама от твоята боя ( обикновено номера го пише отвътре на капака на багажника) и си запълваш следите от камъчета,докато събереш парите за боядисване. Аз ги събирам вече пета годинаВиж, драскотините ги оправих с обикновена полирпаста от Практикер и полираща машинка ( с кече).
sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Например тази - http://www.electron.bg/product_info....ducts_id=61767
Това е най-евтиният вариянт.Има ги на Практикер.
Взимаш си 100гр паста номер1 на 3М и 100гр паста номер3 пак на 3м.Минаваш колата детайл по детайл първо с паста номер 1,която е абразивна,след което с номер 3,която е полираща.
Най-добре е да използваш и номер2,но това е по желание.Цената на 100гр 3М е 6 лв.
Резултата е много добър и се премахват доста драскотини(зависи от дълбочината).
С колегите b_angelov и S_G_M постигнахме добър резултат върху моята кола.
Следващият път по-добре,но като цяло съм много доволен!Last edited by me4o4ko; d.m.y г., 17:35.Alfa Romeo 147 1.6 TS 120hp 2001 red
Suzuki IGNIS 1.3 VVT 93hp LPG 2005 grey
http://www.family-sozopol.com/
Comment
-
Първоначално публикувано от Mladenov Покажи съобщениеда така ще направя 50 или 100 грама от боята ,няма смисал да давам пари за пребоядисване
---------- Post added at 15:26 ---------- Previous post was at 15:25 ----------
излищни пари нямам
а за боядисване 100.Къде е келепира или поне аз не го виждам като после пак трябва да даваш парите?Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
И моята цялата по капака и калниците е в следи от камъчета, то хубаво пребоядисване, ама след 1000-2000км по магистралите пак ще е същата работа, та някакви идеи как да се предпазим по-скоро?156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщениеИ моята цялата по капака и калниците е в следи от камъчета, то хубаво пребоядисване, ама след 1000-2000км по магистралите пак ще е същата работа, та някакви идеи как да се предпазим по-скоро?
А ако имаш такъв ще си го сложиш ли?alfa romeo156 2.0TS 11'97
Comment
-
Първоначално публикувано от muchev Покажи съобщениеКожени чохли каквито си слагат американците на Доджовете и Крайслерите...
А ако имаш такъв ще си го сложиш ли?156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
И при мен ги имаше тези наранявания от камъчета.
Аз поставях по една капчица боя с една клечка на всяко място където е наранена боята и от долу се вижда шприца.
Голяма играчка. След това пастирах на ръка тези места. Цялата кола стои на облаци (боята е черна).
И в друга тема бях написал че този вариант не е решение на проблема.
Струва ми се че най-правилно остава цялостно боядисване на пострадалите от камъчета елементи.
---------- Post added at 09:52 ---------- Previous post was at 09:47 ----------
Ами рекламират покрития по Телевизията , които ги драскат, палят и какво ли още не, и предпазват боята. Аз не им вярвам, но които иска може да провери и сподели, току виж имат някакъв ефект.alfa romeo156 2.0TS 11'97
Comment
Comment